Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat moet ik doen als ik interesse heb in een pup?

Als u geïnteresseerd bent in één van onze puppies kunt u het beste contact met mij opnemen via de mail. Telefonisch ben ik vaak slecht bereikbaar, omdat ik alleen een mobiele telefoon heb. Omdat ik maar af en toe een nestje verwacht, werk ik met een wachtlijst. Vertel in uw mail het een en ander over uzelf en uw leefomgeving. Ik kan nooit van te voren een pup beloven.

 

-Wanneer mag de pup het nest verlaten? Welke entingen heeft de pup dan gehad?

De pups mogen op de leeftijd vanaf 9 weken verhuizen. Ze zijn dan 1 x ingeënt, verschillende malen ontwormd, gechipt en ingeschreven in het NHSB van de Raad van Beheer.

 

-Wat krijgt de pup allemaal mee als hij gaat verhuizen? Welk voer voert u?

Wij voeren de pups Royal Canin brokken en puppymouse, vers vlees zoals Energique en Rodi.
Als de pups naar de nieuwe eigenaar gaan krijgen ze een puppypakket mee met daarin in iedergeval een zak puppy brokjes van Royal Canin voor de eerste weken.
Ook krijgen ze een speeltje mee met het nestgeur.
Als de stambomen al bij mij binnen zijn vanuit het Raad van Beheer krijgt u deze ook direct mee. Anders worden deze later aangetekend opgestuurd.

 

-Mogen wij zelf de naam verzinnen voor de pup?

De pups krijgen een door mij verzonnen stamboomnaam, aangezien deze al binnen 10 dagen na geboorte naar de Raad van Beheer ingestuurd moeten worden. Ik werk hierbij met leuke thema’s. U verzint natuurlijk zelf de roepnaam, en deze zullen we al gebruiken in het nest vanaf wanneer bekend is welke pup het word. Dan kunt uw pup vast aan haar/zijn naam wennen.

 

-Als we de pup op hebben gehaald mogen we u dan bellen als we vragen o.i.d hebben?

Mochten er vragen of problemen zijn hoor ik het graag. Ik wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de pup en zie graag foto’s van de pup

 

-Wat kost een pup?

De gemiddelde prijs voor een mopsenpup met stamboom ligt tussen de 1.300 – 1.600 euro. Zo ook bij Of the Pugs Story.
Het prijsverschil hangt af van welke reu we gebruikt hebben.